0709 - 73 32 09halsaochhem@gmail.com

Tjänster

Tjänsteutbud

Hälsa & Hem är företaget som erbjuder det mesta som har med kosttillskott, hudvård och dylikt att göra. Hälsa & Hem är en oberoende återförsäljare åt Forever Living. Med hjälp av vår breda kompetens och långa erfarenhet inom hälsa och dylikt, så erbjuder vi hjälp med det mesta som rör vår bransch. Alla som kommer till oss skall känna att vi verkligen gör allt för att de skall få den hjälp, som de är i behov av inom vårt verksamhetsområde.

Alla hudvårdsprodukter, som säljs här på Hälsa & Hem är baserade på ekologiskt odlad Aloe Vera. Vi erbjuder dessutom produkter som bidrar till ett hälsosammare liv. Exempel på sådan produkter är olika kosttillskott till träning och allmänt välmående. Förutom försäljning så erbjuds coachning, både till ett hälsosammare liv, samt möjligheten för inkomst genom Forever.

Om du vill veta mera om de olika tjänster som vi erbjuder, så rekommenderar vi dig starkt, att du kontaktar oss på Hälsa & Hem för vidare information om hur vi kan hjälpa just dig. Vi är experter på det mesta inom kosttillskott och hudvård med mera. Kontakta oss redan i dag.